Vacatures

Durasolar maakt een stevige groei door en zoekt met regelmaat uitbreiding van de organisatie. Bezoekt u hiervoor regelmatig onze website.

 

Vacature technisch-commercieel talent

Wie zijn wij?
Durasolar is importeur en groothandel van gerenommeerde merken zonne-energiesystemen. Daarnaast coördineren en leveren wij turn-key zonne-energieprojecten in Nederland en buitenland.

Durasolar onderscheidt zich door haar goede advies op technisch- en financieel vlak en duurzaamheid in de ruimste zin van het woord.
Onze medewerkers beschikken niet alleen over de benodigde ervaring, opleiding en vakkennis, maar onderscheiden zich tevens door hun gedrevenheid, motivatie en daadkracht.

Onze bedrijfscultuur
Deze kenmerkt zich door een echte ‘hands-on’ cultuur met duidelijke en korte communicatielijnen.
   
Naar wie zijn wij op zoek

Uw profiel
U bent een zelfstandig, gedreven commercieel talent met een ambitieuze persoonlijkheid, overtuigingskracht, en een representatief voorkomen. U bent in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Met uw ondernemende karakter bent u gericht op commercieel succes op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en samenwerking met opdrachtgevers, externe partners en collega’s. U anticipeert proactief en snel op marktsituaties en (latente) behoeften van opdrachtgevers. Affiniteit met techniek is een pré.

Feitelijk bent op zoek naar die baan waarin u iets kunt opbouwen, uitbouwen en beheren. Op termijn wordt veel ruimge gegeven aan ontplooiiing van eigen initiatieven. Bij gebleken geschiktheid liggen doorgroeimogelijkheden in het verschiet.

De baan
In deze dynamische functie als technisch verkoper bent u verantwoordelijk voor gehele commerciële trajecten rondom zonne-energiesystemen binnen de particuliere en zakelijke markt. U initieert op proactieve wijze plannen (en voert deze uit) om zo gestelde doelstellingen te realiseren.

Functie-eisen
•         HBO of academisch werkniveau;
•         Ervaring en affiniteit in de technische markt;
•         Goede communicatieve eigenschappen en beheersing van de Nederlandse,
           Engelse en de Duitse taal;
•         Zelfstarter die weet door te pakken en goed zelfstandig kan werken en in
           teamverband;
•         Klantwens goed in kaart weten te brengen en dit in concurrerende markt tot
           orders omzetten en oog heeft voor de nazorg;

Wij bieden; naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden een prettige en informele werksfeer. Tevens bieden wij in deze functie prima carrière- en doorgroei mogelijkheden.

Informatie
Herkent u uzelf in bovenstaande beschrijving, stuur dan voor 30 maart 2016 uw motivatiebrief en curriculum vitae per mail naar pstuijt@durasolar.nl of per post naar Durasolar bv, t.a.v. P. Stuijt, Kervel 4, 6942 SC DIDAM.
De eerste gesprekken zullen gehouden worden vanaf week 14.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

 


Stage- en afstudeerplaatsen

Durasolar heeft voldoende uitdagende projecten die kunnen dienen als stage- of afstudeeropdracht. Vaak hebben deze een internationaal karakter gecombineerd met technische en bedrijfskundige aspecten.
In overleg is er veel mogelijk voor elk opleidingsniveau. Neem contact op met Durasolar en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Momenteel heeft Durasolar hiervoor geen vacatures.

 

Durasolar  |  Kervel 4  |  6942 SC Didam  |  Tel. +31(0) 316 712 029  |  Fax. +31(0) 842 151 788  |  Mobiel +31(0) 6 2278 1148  |  info@durasolar.nl